Loodgietersbedrijf

Een betrouwbaar loodgietersbedrijf waar je op kunt rekenen, ook wanneer het dringend is? Dan doe je beroep op Loodgieter sanitair.

Betrouwbare en snelle loodgieters bij dringende sanitaire noodgevallen

Een betrouwbaar loodgietersbedrijf waar je op kunt rekenen, ook wanneer het dringend is? Dan doe je beroep op Loodgieter sanitair. Onze vakmensen – stuk voor stuk opgeleide loodgieters – staan 24/7 voor je klaar in dringende gevallen. Alle sanitaire werken zijn bij ons in vakkundige handen. Wij zorgen niet enkel voor een snelle, maar ook betaalbare oplossing.

Landelijk actief, snel aanwezig

Als loodgietersbedrijf zijn we in het ganse land actief. Wij zorgen voor alle sanitaire werkzaamheden en genieten een uitstekende reputatie. Logisch, we hebben de voorbije jaren al heel wat sanitaire klussen tot een goed einde gebracht. Niet enkel voor problemen zoals lekken of een verstopte afvoer kun je ons inschakelen, ook voor badkamerrenovaties en het installeren van sanitair materiaal kun je beroep op ons doen.

Zit je toch in rats en heb je snel nood aan een loodgietersbedrijf, weet dan dat we dag en nacht bereikbaar zijn. Wij schakelen snel en houden de wachttijden zo kort mogelijk.

Een uitstekende klantenservice

Al de loodgieters van ons loodgietersbedrijf stellen de klant centraal en blijven zich voortdurend bijscholen. We kennen die nieuwste technieken en kunnen zo ook nieuwe cv-installaties en cv-ketels tot in de puntjes verzorgen. Bij ons loodgietersbedrijf kun je trouwens ook terecht voor het installeren van nieuwe cv-ketels. Ook op het vlak van duurzaamheid denken we graag met je mee en komen we met voorstellen op de proppen. Daarbij werken we steeds, zoals overal in ons loodgietersbedrijf, met producten van topkwaliteit. Zo kunnen we je een kwalitatieve reparatie of installatie garanderen. We geven ook de nodige garantie op de door ons geïnstalleerde apparatuur en reparaties.

Betaalbare diensten

Als loodgietersbedrijf mogen we dan wel met kwalitatieve materialen werken, dat betekent niet dat we woekerprijzen aanrekenen. Wij hanteren betaalbare prijzen voor een zeer correcte service. Ook materialen koop je bij ons voordelig aan.

Ook voor badkamerrenovaties

Wist je dat we als loodgietersbedrijf ook jouw volledige badkamerrenovatie kunnen realiseren? In geen tijd beschik je over een nieuwe badkamer voorzien van een geweldige sanitaire installatie. Waarom zou je met minder tevreden zijn? Onze vakmensen spelen het klaar en dit rekening houdend met al je wensen.

Altijd een vrijblijvend voorstel

Van een verstopte riolering tot een lekkende kraan, het plaatsen van een nieuwe boiler tot nieuw sanitair: wij maken je steeds een vrijblijvende offerte op. Bij ons geen geheimzinnig gedoe, maar een transparante prijs. Ook wanneer je nood hebt aan de spoeddienst van ons loodgietersbedrijf, krijg je meteen de prijs mee.

Man in witte hemd probeert te bellen

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Je kunt proberen dit zelf te repareren. Bij een stevige lek kun je de hoofdkraan dichtdraaien of het water tijdelijk opvangen. Een loodgietersbedrijf kan vervolgens een oplossing voorzien. Wij beschikken alvast over een 24/7-service voor deze problemen. Wij detecteren de plaats van de lek en lossen het op.

Een verstopte afvoer kan heel wat problemen veroorzaken en verdwijnt niet vanzelf. Je kan proberen dit zelf op te lossen, maar we raden het gebruik van chemische middelen af. Krijg je het probleem niet zelf opgelost, dan kun je ons als loodgietersbedrijf inschakelen. Wij verwijderen je verstopping in een mum van tijd.

Wij kunnen zowat alle types cv-ketels onderhouden, maar ook voor het plaatsen van een cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden cv-installaties tegen zeer scherpe prijzen aan.