Badkamerrenovatie van a tot z

Een complete badkamerrenovatie overlaten aan Loodgieter sanitair? Geen enkel probleem. Als ervaren specialisten kunnen we ook uw badkamerrenovatie in orde brengen.

Complete badkamerrenovatie door Loodgieter sanitair

Een complete badkamerrenovatie overlaten aan Loodgieter sanitair? Geen enkel probleem. Als ervaren specialisten kunnen we ook uw badkamerrenovatie in orde brengen. Daarbij doe je beroep op ons en wij coördineren jouw complete badkamerrenovatie van A tot Z. Van het afbreken van je oude badkamer tot de opkuis na de installatie: op ons kun je bouwen. Jaarlijks ronden we heel wat totaalrenovaties af en we beschikken over tientallen tevreden klanten.

Badkamerrenovatie in alle stijlen

Heb je een droombadkamer in je hoofd? Kom deze gerust met ons bespreken. Onze ervaren stielmannen luisteren naar je wensen en we denken graag met je mee. Wij kennen de materialen en mogelijkheden door en door en kunnen een badkamer op maat ontwerpen. Wij kunnen alle stijlen aan. Van strak en modern tot klassiek en landelijk. Wij geven jouw badkamer vormen en zorgen voor de volledige installatie. In principe kunnen we elke badkamer renoveren en/of installeren binnen de 14 werkdagen. Je kunt ons inschakelen voor zowel nieuwbouwprojecten als reservaties.

Ruime keuze uit materialen

Je kunt je materialen en sanitaire toestellen zelf aankopen, maar ook wij kunnen dit voor je regelen. Vaak kunnen wij een stuk voordeliger inkopen dan dat je zelf inkoop. Alle mogelijke materialen en sanitaire toestellen kunnen via ons besteld worden en dit vaak met een fikse korting. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en geven ook het nodige advies indien gewenst. Wens je dat we met jouw materialen werken? Geen enkel probleem.

Heel wat tevreden klanten

We mogen dan wel loodgieters zijn, dat betekent niet dat we geen totaalprojecten aankunnen. Vraag het gerust aan onze tevreden klanten. Jaarlijks staan we garant voor meer dan 10 projecten en onze specialisten hebben het dan ook in de vingers. Wij zijn landelijk actief en zorgen voor een perfect eindresultaat. Voor minder dan een droombadkamer gaan we niet. Met plezier tonen we enkele van onze recente projecten en weet dat je op voorhand je nieuwe badkamer uitgetekend krijgt. Zo kun je je een perfect beeld vormen van je toekomstige badkamer.

Betaalbaar en transparant

Jouw badkamer van A tot Z? Die plaatsen en/of renoveren we in alle transparantie. Alle afspraken worden netjes op papier gezet en de afgesproken planning wordt gerespecteerd. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. We renoveren badkamers voor elk budget. Jouw droombadkamer hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Een offerte is steeds vrijblijvend en er zijn geen verborgen addertjes. Een betaalbare totaalprijs, dat is wat je krijgt.

Vraag vandaag nog je offerte aan

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Vraag vandaag nog je offerte aan. Wij bezorgen ze snel. Reken op een betaalbare en piekfijne badkamer, geplaatst volgens de regels van de kunst.Onze ervaren vakmensen staan garant voor een kwalitatieve badkamer en we ontzorgen je volledig.

Man in witte hemd probeert te bellen

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Uiteraard hangt dit af van de omvang van de badkamer. Reken voor een totaalrenovatie inclusief het uitbreken van de oude badkamer, op maximaal 14 werkdagen. Kleine badkamers kunnen sneller gerenoveerd worden.

Op het renoveren van een badkamer kunnen we geen vaste prijs kleven. Alles is afhankelijk van de gekozen materialen, uw smaak en de omvang van je badkamer. Weet dat we voor elk budget een oplossing hebben en ook betaalbare badkamerrenovaties mogelijk zijn. Wij houden steeds rekening met je budget als we een voorstel opmaken.

Ga je voor een totaalrenovatie dan laat je alles aan ons over, maar het is ook mogelijk dat je zelf bijvoorbeeld je oude badkamer al afbreekt. Hierover maken we duidelijke afspraken. Zo is het ook mogelijk dat we in sommige gevallen met jouw materiaal werken.