CV ketel installatie

Heel wat woningen beschikken al over een cv-ketel, maar oude exemplaren moeten na een tijdje vervangen worden. Een verstandige beslissing, want de moderne cv ketel installatie is een stuk energiezuiniger dan oudere installaties.

verwarming systeem

Is jouw CV-ketel aan vervanging toe? Of trek je je nieuwbouw in en moet je een nieuwe cv ketel laten installeren? Reken dan maar op Loodgieterij sanitair. Wij zijn al jaren thuis in het installeren van cv-ketels en dit van toonaangevende merken. Jaarlijks zorgen we voor de installatie van heel wat cv ketels. Wij garanderen een vakkundige plaatsing en geven een stevige garantie op al onze installaties.

Een vlekkeloze vervanging

Heel wat woningen beschikken al over een cv-ketel, maar oude exemplaren moeten na een tijdje vervangen worden. Een verstandige beslissing, want de moderne cv ketel installatie is een stuk energiezuiniger dan oudere installaties. Een cv ketel vormt het hart van je verwarming en is dan ook een belangrijk onderdeel. Kiezen voor een nieuwe cv ketel is kiezen voor energiezuiniger verwarmen. Met plezier verwijderen we jouw oude cv ketel installatie en zorgen we voor een nieuw exemplaar. Daarbij wordt steeds goed gecontroleerd of alles volgens de regels van de kunst is aangesloten. Op minder dan een dag beschik jij over een nieuwe cv ketel die klaar is om te presteren en dit binnen jouw budget. Afhankelijk van je wensen komen verschillende merken en types cv-ketels in aanmerking. Wij denken graag met je mee en komen met een oplossing op maat.

Installatie en onderhoud

Het installeren van een nieuwe cv ketel is één ding, maar we staan bij Loodgieter sanitair ook met plezier in voor het onderhoud. Weet dat dit onderhoud wettelijk verplicht is in Vlaanderen. Wij kunnen dit onderhoud uitvoeren en je voorzien van een attest. Zo ben je perfect in orde en geniet je van een optimaal werkende cv ketel installatie. Een goed werkende ketel werkt een stuk energiezuiniger en zorgt voor meer rendement

Toonaangevende merken

Bij Loodgieter sanitair werken we met kwalitatieve merken. Hierdoor kunnen we een goede werking van onze cv ketels garanderen. Bovendien zijn wisselstukken makkelijk verkrijgbaar, waardoor we ook een stevige garantie kunnen geven op al onze cv ketels. Zit je met een minder merk en wil je een nieuwe cv ketel laten installeren, dan zit je goed bij ons. Weet wel dat we alle merken cv-ketels voor je kunnen onderhouden. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met een waaier aan werken en een cv ketel installatie heeft voor hen geen geheimen meer.

Opgeleide techniekers

Onze loodgieters en techniekers zijn stuk voor stuk opgeleid. Regelmatig volgen ze bijkomende opleidingen bij de merken van cv-ketels. Ze kennen de verwarmingsketels dan ook door en door.

Vrijblijvende offerte

Op zoek naar een installateur van een cv ketel, maar wil je eerst een offerte op maat? Daar zorgen we voor. Wij bezorgen je steeds een vrijblijvende offerte. Wij hanteren scherpe prijzen en zijn niet voor niets al jaren de geprefereerde partner van tientallen trouwe klanten. Reken op piekfijne installatie en de complete ontzorging op het vlak van onderhoud.

Man in witte hemd probeert te bellen

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Wat een cv ketel installatie kost hangt af van jouw wensen en het type ketel dat je kiest. We hebben cv-ketels in verschillende prijscategorieën. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en bezorgen je vooraf een offerte op maat. Deze omvat de installatiewerken en de aanschaf van de nieuwe verwarmingsketel.

Het installeren van een cv-ketel neemt niet zo heel veel tijd in beslag. Binnen de dag is jouw nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd, getest en klaar voor gebruik. Wij hebben steeds ketels op voorraad en kunnen snel schakelen indien nodig.

Wij installeren nieuwe cv-ketels, maar je kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van je cv-ketel installatie. Weet trouwens dat dit wettelijk verplicht is. Een tweejaarlijkse controle van je gasketel wordt opgelegd. Wij zorgen voor een grondig nazicht en bezorgen je een attest. Zo ben je steeds perfect in orde en beschik je over een optimaal werkende cv-ketel.