Sanitair

Sanitair laten plaatsen, installeren of onderhouden? Wij klaren het werk. Als loodgieters zijn we thuis in alle sanitaire installaties, maar ook lekken detecteren we feilloos.

Sanitair laten plaatsen, installeren of onderhouden? Wij klaren het werk. Als loodgieters zijn we thuis in alle sanitaire installaties, maar ook lekken detecteren we feilloos. Lekken komen veelvuldig voor en met onze 24/7-snelservice zijn we in staat alle lekken snel op te lossen. Van een lek in een buis of een waterleiding tot een zichtbaar lek, een vochtprobleem of waterverlies: je kunt ermee bij ons terecht. Wij werken snel, betaalbaar en zorgen voor een permanente oplossing.

Wees er snel bij

Schade aan je sanitair of een lek? Zorg zo snel mogelijk voor een oplossing om ergere problemen te voorkomen. Lekken kan je meestal niet zelf oplossen. Als ervaren loodgieters zijn we thuis in alle mogelijke sanitaire werken. Zo voorkomen we vochtproblemen die jarenlang voor hinder kunnen zorgen.

Professionele lekdetectie

Het detecteren van een lek is vakmanschap. In het merendeel van de gevallen gebruiken we onze thermografische camera om het lek op te sporen. Deze camera kan het warmteverschil tussen water binnen en buiten de leidingen, makkelijk in kaart brengen. Ook ultrasone trillingen kunnen lekken blootleggen. In gans België hebben we vakmensen op de baan die lekken niet enkel opsporen, maar ook verhelpen. Hiervoor maken we gebruik van kwalitatieve materialen. Zo bieden we de nodige zekerheid. Al onze werken worden tot in de puntjes uitgevoerd en we geven garantie op alle werkzaamheden. Bij ons geen half werk, maar goed uitgevoerde klussen.

Waarom onze klanten kiezen voor Loodgieter sanitair?

De voorbije jaren hebben we honderden klanten geholpen met hun sanitair en andere klussen. We genieten dan ook van een uitstekende reputatie. Onze klanten kiezen bij sanitaire problemen steeds voor ons omwille van:

  • Ons ervaren en betrouwbaar team. Wij reageren snel en kunnen ook snel schakelen bij noodsituaties. Voor elk probleem, hoe complex ook, hebben we een oplossing.
  • Wij maken duidelijke en transparante afspraken. Wij komen 100% onze afspraken na en zijn stipt. 7 dagen per week zijn we bereikbaar en komen we met oplossingen.
  • Wij leveren geen half werk.
  • We werken niet enkel stipt, maar ook betaalbaar. Wij werken aan zeer correcte prijzen die ook voor aanvang van de werken gecommuniceerd worden.

Contacteer ons voor jouw sanitair werk

Een werkje aan het sanitair of geconfronteerd met een lek? Contacteer ons en we zijn al onderweg. Wij hebben een team aan ervaren loodgieters klaarstaan om je te helpen. Dag en nacht zijn we bereikbaar voor dringende klussen. Wij hebben al honderden tevreden klanten en zij vormen onze beste publiciteit. Omdat we vakwerk leveren en de klant centraal stellen, genieten we van een uitstekende reputatie.

Man in witte hemd probeert te bellen

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Het lek moet snel gedicht worden. Het eerste wat je moet doen is een loodgieter bellen om dit lek razendsnel te dichten. Ook voor een lek in het dak kan je ons bellen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in lekkages en helpen je snel en vakkundig verder.

Alles. Je kunt bij ons terecht met een lek, maar alle sanitaire werken, inclusief het plaatsen en installeren van sanitair materiaal kan door ons gebeuren. Bijvoorbeeld ook in buitenruimtes kunnen we met sanitair aan de slag. Indien gewenst kunnen we ook leidingen voorzien.

Alles hangt af van de complexiteit van het lek. We hebben geen vast tarief. We bekijken ter plaatse de situatie en kunnen we voor we van start gaan een heel duidelijke richtprijs overmaken. Zo kom je alsnog niet voor verrassingen te staan.