Douche ontstoppen

Een verstopte douche kan heel wat oorzaken hebben. Dikwijls gaat het om samengeklit haar, maar ook zeepresten kunnen voor verstoppingen zorgen.

Snelle en vakkundige oplossing voor verstopte doucheafvoer

De afvoerleiding van je douche verstopt? Dat is lastig. Je moet dan je douche ontstoppen. Bij Loodgieter sanitair komen we graag ter plaatse om jouw douche te ontstoppen en de leidingen en/of afvoer weer vrij te maken. Dit doen we snel en vakkundig, zonder bijkomende schade. Al onze loodgieters zijn opgeleide experts die al heel wat verstoppingen uit de wereld hebben geholpen.

Heel wat mogelijke oorzaken

Een verstopte douche kan heel wat oorzaken hebben. Dikwijls gaat het om samengeklit haar, maar ook zeepresten kunnen voor verstoppingen zorgen. Ook constructiefouten over verzakkingen zijn mogelijk. Bij Loodgieter sanitair gaan we op zoek naar de plek waar de verstopping zit. Dit doen we met professioneel materiaal. Eens we de verstopping hebben gevonden is het ontstoppen van de douche een koud kunstje. Vaak neemt dit niet langer dan een 20-tal minuutjes in beslag. Onze vakmensen werken snel en laten alles netjes achter.

24/7-service

Je douche laten ontstoppen kan dringend zijn. Niet kunnen douchen is lastig. Wij beschikken alvast over een permanentiedienst waardoor we dag en nacht bereikbaar zijn. Zo kunnen we ook buiten de reguliere kantooruren je uit de nood helpen en snel schakelen. We zijn actief over gans Vlaanderen en kunnen in principe steeds binnen de 4 uur ter plaatse zijn. Zit je met een dringend geval, bel dan en we bekijken graag samen de mogelijkheden.

Ga niet zelf aan de slag

Heel wat mensen proberen zelf hun douche te ontstoppen. Hiervoor worden vaak chemische middelen ingezet. Dit raden we ten sterkste af. Chemische middelen zijn niet goed voor het milieu, niet duurzaam en brengen vaak geen oplossing. Meer nog, chemische middelen kunnen voor bijkomende schade zorgen. Zit je met een verstopping in de douche, bel dan onmiddellijk een professional. Wij gaan op een duurzame manier te werk en zorgen voor een oplossing op lange termijn.

Betaalbaar vakwerk

Bij Loodgieter sanitair leveren we niet enkel vakwerk, we werken ook betaalbaar. Voor het ontstoppen van je douche hanteren we zeer correcte prijzen. Voor we aan de werken starten kunnen we je een indicatieve prijs geven. Bij ons geen verrassingen of verborgen extraatjes, maar transparante prijzen. Onze tevreden klanten vormen onze beste publiciteit. We doen er dan ook alles aan om je douche op een vakkundige manier te ontstoppen.

Contacteer ons

Zit je met een douche die je wil laten ontstoppen, neem dan contact op. Wij luisteren naar je wensen en zorgen voor een snelle en betaalbare oplossing en dit in gans Vlaanderen. Ook buiten de kantooruren is ons team bereikbaar. Wij werken enkel met opgeleide loodgieters, zodat je zeker kunt zijn van een langdurige oplossing.

Man in witte hemd probeert te bellen

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Het ontstoppen van een douche neemt vaak niet langer dan een 20-tal minuten in beslag. Wij detecteren de verstopping en verhelpen ze. Wij laten alles netjes achter.

Vaak vormen samengeklite haren de belangrijkste oorzaak van een verstopte douche.

We kunnen geen vaste prijs kleven op het ontstoppen van een douche. Het hangt immers allemaal van de situatie af. Voor we aan de werken beginnen, kunnen wel een prijsindicatie geven. Het ontstoppen van een douche neemt over het algemeen niet veel tijd in beslag en is dan ook betaalbaar.