Afvoer ontstoppen

Bij Loodgieter sanitair zijn we al jaren thuis in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van leidingen en afvoeren. Een afvoer heeft voor ons geen geheimen meer.

Vakkundige oplossing voor verstopte afvoer

Een afvoer laten ontstoppen? Soms kan het niet anders. Afvoeren kunnen verstopt raken waardoor water niet meer weg kan. Een verstopte afvoer kan zowel in de keuken, het toilet als de badkamer voorkomen. Door beroep te doen op Loodgieter sanitair maak je komaf met de verstopping. Wij maken jouw afvoer snel en professioneel weer vrij. Reken op een vakkundige oplossing die werkt op de lange termijn.

Specialist in het ontstoppen van leidingen en meer

Bij Loodgieter sanitair zijn we al jaren thuis in het ontstoppen, reinigen en inspecteren van leidingen en afvoeren. Een afvoer heeft voor ons geen geheimen meer. Elke verstopping kunnen we snel en betaalbaar voor je oplossen. Van een kleine klus tot het compleet onderzoeken van je riool en leidingen: we staan voor je klaar. De voorbije jaren hebben we heel wat ervaring opgebouwd en we beschikken over heel wat vakmensen met kennis over het ontstoppen van afvoeren.

Snelle en piekfijne service

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze experts beroep doen voor het ontstoppen van leidingen. Wij gaan daarbij doortastend te werken en gaan voor een fundamentele oplossing van het probleem. Met ons professionele materiaal detecteren we de verstopping in de afvoerleidingen en pakken we het probleem aan. We zijn actief over gans Vlaanderen en kunnen snel schakelen met onze teams. Wij houden onze vakkennis op punt en daar pluk jij de vruchten van.

Snelservice beschikbaar

Je weet nooit wanneer een verstopte afvoer voorkomt. Daarom zijn we bij Loodgieter sanitair dag en nacht bereikbaar. Een telefoontje en we zijn al onderweg. We beschikken over een 24/-permanentiedienst en zijn meestal binnen de 4 uur ter plaatse bij dringende gevallen.

Laat het over aan de professional

Wij raden het af om zelf je afvoer te proberen ontstoppen. Vaak worden daarbij chemische middelen ingezet die meer kwaad dan goed doen. Als professionele partij weten we waarmee we bezig zijn en gaan we voor een duurzame aanpak die geen schade veroorzaakt. Wij hebben wél het professionele materiaal om je afvoer op een correcte manier te ontstoppen.

Vakwerk gegarandeerd

Beroep doen op Loodgieter sanitair is kiezen voor zekerheid. Wij geven garantie op al onze werken, zo kun je op beide oren slapen. Verder hanteren we transparante en zeer scherpe tarieven. Deze worden duidelijk gecommuniceerd. Onze honderden tevreden klanten vormen het beste bewijs van onze correcte manier van werken. Wij gaan netjes te werk en ruimen na de werken op.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Dit hangt af van de moeilijkheid van de werken. Voor we aan de werken starten kunnen we je een prijsindicatie geven, maar een vast tarief hanteren we niet. Wij werken aan scherpe prijzen en binnen ieders budget.

Hier kunnen heel wat redenen voor zijn. Van etensresten tot een fundamenteel probleem of een verzakking. Met onze professionele apparatuur kunnen we de oorzaak detecteren. Wij streven steeds naar een permanente oplossing.

Op het internet vallen heel wat tips te ontdekken om zelf je afvoer te ontstoppen. Toch raden we het af om zelf je afvoer te ontstoppen. Wij raden je aan om onmiddellijk een professionele partij in te schakelen voor deze werkzaamheden.