WC ontstoppen

Snelle en duurzame oplossing voor verstopte WC Zit je met een verstopte wc? Dan moet je je wc laten ontstoppen. Bij Loodgieter sanitair klaren we deze klus in een handomdraai. Jaarlijks ontstoppen we honderden toiletten en dit meestal binnen het half uur. We detecteren de verstopping en lossen het op. Duurzaam en op lange termijn. […]

Snelle en duurzame oplossing voor verstopte WC

Zit je met een verstopte wc? Dan moet je je wc laten ontstoppen. Bij Loodgieter sanitair klaren we deze klus in een handomdraai. Jaarlijks ontstoppen we honderden toiletten en dit meestal binnen het half uur. We detecteren de verstopping en lossen het op. Duurzaam en op lange termijn.

Witte toilet met het open deksel

Heel wat redenen voor een verstopte wc

Een wc kan om heel wat redenen verstopt geraken. De meest voorkomende reden is ongetwijfeld papier dat vast komt te zitten. Een WC-ontstoppen kan nodig zijn als de leidingen vastzitten met vastgekoekt papier. We raden dan ook niet te veel papier te gebruiken. Maar ook een verzakking, een leiding die niet goed is aangelegd of een andere reden kan ook de bron liggen. Bij Loodgieter sanitair beginnen we steeds met het lokaliseren van de verstopping. Hiervoor beschikken we over heel wat professionele apparatuur. Eens de verstopping gedetecteerd is, kunnen onze ervaren loodgieters het probleem oplossen. Daarbij gaan we steeds structureel en doortastend te werken. Je wil immers toch niet elke week je wc ontstoppen, toch?

Laat het wc-ontstoppen aan vakmensen over

Heel wat mensen proberen zelf hun wc te ontstoppen. Dit raden we echter ten zeerste af. Meestal worden daarvoor immers chemische middelen gebruikt en die kunnen heel wat schade aan de leidingen veroorzaken. Bovendien lossen ze vaak het probleem niet op. Bij Loodgieter sanitair hebben we professionele apparatuur en maken we geen gebruik van chemische middelen. Wij streven immers naar een langdurige oplossing voor je verstopte wc. Al onze mensen zijn opgeleid en ontstoppen jaarlijks tientallen wc’s. Ook jouw wc ontstoppen vormt dan ook geen enkel probleem.

Permanentiedienst beschikbaar

Een verstopte wc kan ontzettend veel hinder veroorzaken. Denk maar aan een overlopende wc waardoor je met smurrie zit. Bij Loodgieter sanitair beschikken we over een 24/7-permanentiedienst voor dringende gevallen. In gans Vlaanderen kunnen we voor een snelle oplossing zorgen. Wij zijn meestal binnen de 4 uur ter plaatse om het probleem uit de wereld te helpen. Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je snel weer gebruik maken van je sanitair. Een WC-ontstoppen neemt zelden langer dan een kwartiertje in beslag.

Duidelijke tarieven

Doe je beroep op ons om je wc te ontstoppen, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Wij hanteren duidelijke tarieven en rekenen geen extra kosten door. Wij hebben een uitstekende reputatie en komen steeds onze afspraken na. Wij beschikken over tientallen positieve referenties en onze klanten vormen onze beste ambassadeurs. Wij hechten veel belang aan proper werk en laten alles netjes achter.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Het ontstoppen van een wc duurt meestal niet veel langer dan een kwartiertje. Wij detecteren de verstopping snel en zorgen voor een snelle en betaalbare oplossing.

In het merendeel van de gevallen zijn we binnen de 4 uur ter plaatse. We beschikken over een permanentie, waardoor we ook in de weekends en ‘s avonds snel kunnen reageren.

De kostprijs van een ontstopping hangt af van hoe moeilijk het probleem is. De kosten van het ontstoppen van een wc vallen meestal reuze mee.