Riool ontstoppen

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Loodgieter Sanitair: Vakkundige ontstopping van uw riool

Zit je thuis met een verstopte riool? Dat is knap lastig. Een verstopte riool kan voor heel wat (geur)hinder zorgen, maar ook schade. Wil je komaf laten maken op een vakkundige manier met rioolproblemen of je riool laten ontstoppen? Dan moet je bij Loodgieter sanitair zijn. Heel wat oorzaken kunnen aan de basis liggen, maar wij detecteren ze en lossen de problemen met je riool op een structurele manier op.

Wij ontstoppen jouw riool snel en vakkundig, maar ook voor alle andere ontstoppingswerken kunnen we ingeschakeld werken. Onze professionals zijn actief over gans België en we hebben ook een permanentiedienst voor dringende ontstoppingswerken. Al onze medewerkers hebben jaren ervaring op de teller en al heel wat riolen ontstopt.

Beerput leiding

Een professionele aanpak van jouw verstopping

Met ons professioneel materiaal – denk maar aan camera’s en infrarood – kunnen we de verstopping opsporen. Daarmee kunnen we ook jouw riool volledig in kaart brengen. Dit zorgt ervoor dat we perfect weten waar we jouw riool moeten ontstoppen. Het ontstoppen van je riool is specialistenwerk en we raden je dan ook af om zelf aan de slag te gaan. Vaak wordt er met chemische producten gewerkt, maar dit doet vaak meer kwaad dan goed.

Doe je beroep op Loodgieter sanitair, dan kies je voor een duurzame aanpak met de juiste apparatuur. Wij zitten al jaren in het vak en gaan resoluut voor een structurele aanpak. In het merendeel van de gevallen is er geen breekwerk of extra hinder nodig.

Voor alle verstoppingen

Heel wat klanten contacteren ons om hun riool te ontstoppen, maar net zo goed kunnen we andere leidingen ontstoppen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een verstopte afvoer. Alle werkzaamheden kun je met een gerust gevoel aan ons overlaten. Wij genieten een uitstekende reputatie en honderden klanten kijken met een tevreden gevoel terug op onze werkzaamheden en aanpak. Het belang van onze klanten staat steeds centraal en daarbij proberen we de overlast tot een minimum te beperken. Onze secure vakmensen ruimen na het ontstoppen van je riool ook alles netjes op.

Contacteer ons voor een professionele oplossing

Man in witte hemd probeert te bellen

Wil je jouw riool op een adequate manier laten ontstoppen? Weet dat we een 24/7-permanentie hebben voor dringende gevallen. Meestal kunnen we binnen de 4 uur ter plaatse zijn en jouw verstopping aanpakken.

Reken bij Loodgieter sanitair op een betaalbare, maar professionele service. Wij maken transparante afspraken en hanteren heldere tarieven. Op al onze werkzaamheden, dus ook op het ontstoppen van je riool, geniet je van garantie.

Bel ons vandaag nog als je je riool wil laten ontstoppen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Enige hinder kunnen we niet uitsluiten. De meest voorkomende hinder is geurhinder. Maar ook onze werkzaamheden kunnen voor wat overlast zorgen. Wij proberen deze steeds tot een minimum te beperken en houden je op de hoogte over de werkzaamheden.

Daar kunnen we geen vaste prijs op kleven. Er kunnen heel wat redenen zijn waarom een riool verstopt is. Structurele problemen kosten vaak meer dan makkelijker op te lossen verstoppingen. Je krijgt van ons steeds een transparante prijs op voorhand en mag rekenen op een open communicatie over het kostenplaatje.

Voor het ontstoppen van riolen beschikken we over een permanentiedienst. We zijn dan ook dag en nacht beschikbaar en zijn meestal binnen de 4 uur ter plaatse.