Ontstoppingsdienst

Geconfronteerd met een verstopping? Dan doe je beroep op onze ontstoppingsdienst.

Beerput leiding

Geconfronteerd met een verstopping? Dan doe je beroep op onze ontstoppingsdienst. Bij Loodgieter sanitair beschikken we over alle mogelijke materiaal én professionele medewerkers om jouw verstopping te verhelpen. Alle mogelijke afvoerleidingen kunnen we voor jou ontstoppen. Dit zowel in de keuken, de badkamer als rioleringen. Wij beschikken over een opgeleid team aan ontstoppers met kennis van zaken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor dringende ontstoppingen. Wij zijn snel ter plaatse en zorgen voor een onmiddellijke oplossing. Dit tegen een zeer correcte prijs.

Ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen we werken uitvoeren. Ook grotere werken kunnen we aan, maar net zo goed zorgen we voor ontstoppingen bij je thuis. Klein of groot probleem? Wij zorgen voor een oplossing.

Heel wat oorzaken mogelijk

Een verstopping kan meerdere oorzaken hebben. Vaak ligt vuiligheid aan de basis. maar ook door gebrekkig onderhoud kunnen verstoppingen voorkomen. Goed onderhoud is dus aangewezen. Sommige verstoppingen kun je zelf oplossen, maar moeilijke gevallen laat je beter aan een professional over. Voor alle mogelijke verstoppingen hebben we een oplossing in huis. De meeste zaken kunnen we onmiddellijk oplossen, maar indien dit niet het geval is onderzoeken we de zaak verder.

Ook slecht geplaatste afvoerleidingen kunnen aan de basis liggen van verstoppingen. Door middel van camera-inspectie gaan we op zoek naar de oorzaak. Wij beschikken over moderne apparatuur en kunnen zo gepast ingrijpen. Wij gaan niet voor een tijdelijke oplossing, maar een permanente oplossing van lange duur.

Welke mogelijke ontstoppingsdiensten bieden we aan?

Voor de volgende ontstoppingsdienst kan je bij ons terecht:

  • Het ontstoppen van een afvoer

Een afvoer krijgt het vaak zwaar te verduren. Het water loopt niet meer weg, wat voor de nodige hinder zorgt. Wij ontstoppen jouw afvoer snel en vakkundig.

Een toilet dat niet meer door te spoelen valt kan voor een onaangename geur in huis zorgen. Onze professionals maken er komaf mee.

Bij Loodgieter sanitair gaan we nauwgezet aan het werk. In eerste instantie detecteren we het probleem. Hiervoor hebben we het nodige materiaal voorhanden. Wij zijn actief in gans België en zijn snel ter plaatse indien nodig. Wij ontstoppen snel en professioneel en dit tegen een betaalbaar prijskaartje. Reken op transparante afspraken.

Bij ons geen haastwerk, maar een ontstopping volgens de regels van de kunst.

Actief over gans België

Waar je ook woont, wij komen ter plaatse. Wij hebben een landelijke ontstoppingsdienst, waardoor we snel kunnen schakelen. Wij hebben heel wat ervaren loodgieters in dienst. Zij kunnen snel ter plaatse zijn, het probleem detecteren en in het merendeel van de gevallen, het probleem zelf oplossen. We proberen de wachttijden zo kort mogelijk te houden en informeren je correct. Bij ons geen verborgen geen kosten, maar een helder prijskaartje.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Wij kunnen jouw riool ontstoppen, vaak nog de dag zelf. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van je riool, totdat we zijn langsgekomen. Je kan alvast opzoeken waar je rioolputten liggen, dit om tijd te besparen en eventueel graafwerk te beperken tot een minimum.

Vaak ligt een slecht rioolstelsel, verzakkingen of lange afstanden aan de bron. Laat grondig uitzoeken waar de oorzaak zit, zo kun je er ook effectief komaf mee maken. Wij hebben de nodige toestellen om een grondig onderzoek uit te voeren. Ook fundamentele problemen komen zo bloot te liggen en kunnen weggewerkt worden.

Meestal kunnen we binnen het uur ontstoppen en dan kost dit niet zoveel. Bij complexe problemen kan dit langer duren. Zijn er camera’s nodig, dan brengt dit extra kosten met zich mee. Op voorhand kunnen we je een gepaste inschatting geven. Zo weet je meteen waar je aantoe bent.