Verwarming

Je cv-ketel laten onderhouden, een nieuwe ketel laten plaatsen of dringend nood aan een herstelling? Verwarming heeft voor ons geen geheimen meer.

CV-Ketel Onderhoud, Plaatsing en Herstelling door Loodgieter Sanitair

Je cv-ketel laten onderhouden, een nieuwe ketel laten plaatsen of dringend nood aan een herstelling? Verwarming heeft voor ons geen geheimen meer. Jouw verwarmingsinstallatie is bij ons in professionele handen. Wij kunnen met alle types en merken overweg en zorgen dat deze in perfecte staat verkeerd. Onze opgeleide techniekers zijn stuk voor stuk vakmensen met kennis van zaken en jaren ervaring op de teller.

Alles voor je centrale verwarming

24/7 staan we klaar om je centrale verwarming te herstellen en ook voor alle onderhoud kun je beroep op ons doen. Wist je trouwens dat een tweejaarlijks onderhoud aan je gasketel verplicht is? Andere verwarmingsinstallaties moeten zelfs om het jaar een onderhoudsbeurt krijgen. Wij kunnen dit verzorgen en ook de nodige attesten afleveren achteraf.

Alle herstellingen mogelijk

Onze ervaren mensen hebben alle centrale verwarmingsinstallaties in de vingers. Wij zijn in staat alle merken te onderhouden. Heb je nood aan een nieuwe cv-installatie dan werken we met onze eigen toonaangevende merken. De meest voorkomende problemen waar we mee geconfronteerd worden zijn lekken, defecte radiatoren en een kapotte verwarmingsketel. Stuk voor stuk problemen die we snel kunnen oplossen.

Voorkom rendementsverlies

Het laten onderhouden van je cv-installatie is niet enkel verplicht, je voorkomt er ook rendementsverlies mee. Wij zorgen voor een grondig nazicht, kijken je ketel na en bezorgen je achteraf een attest van onderhoud. Verouderde installaties zorgen voor heel wat verspilling en soms is het veel interessanter om een nieuwe cv-ketel te installeren, dan de oude te vervangen. Een nieuw verwarmingssysteem werkt vaak veel zuiniger, wat niet enkel duurzamer is, maar ook beter voor de portemonnee. Omdat we met A-merken werken is de winst nog groter. We bespreken de mogelijkheden graag met jou.

Ga voor een onderhoudscontract

Wil je helemaal zeker zijn dat je verwarmingssysteem in optimale staat verkeerd? Dan zit je goed met een onderhoudscontract. Op geregelde tijdstippen komen we dan je ketel onderhouden, zodat deze steeds perfect functioneert. Alle werkzaamheden aan je verwarmingssysteem worden uitgevoerd door opgeleide en erkende techniekers. Zo garanderen we een onderhoudsbeurt die tot in de puntjes in orde is. Moeten er onderdelen vervangen worden? Dan maken we enkel gebruik van kwalitatieve producten. Het spreekt voor zich dat op alle onderhoudswerken garantie voorzien is.

Het aansluiten en vervangen van radiatoren

Een radiator laten aansluiten of vervangen? Ook dat kunnen we. Onze installateurs kunnen alle merken van radiatoren vervangen of installeren. Deze kunnen via ons aangekocht worden, maar net zo goed installeren we je eigen radiator. De leidingen die nodig zijn om je radiator te laten werken kunnen we ook voorzien.

Wens je meer te weten over de mogelijkheden op het vlak van verwarming? Contacteer ons en we denken graag met je mee. Ongetwijfeld hebben we ook voor jou de geknipte oplossing in huis.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Wij hebben als loodgieters ook een 24/7-service. Heb je problemen met je verwarming of valt je verwarming uit, dan kun je ons steeds contacteren. Wij zijn snel ter plaatse en zorgen dat je verwarming weer functioneert.

Controleer voor je ons contacteer altijd even of de stroom het doet. Kijk de zekeringen even na. Een storing kan ook altijd voorkomen. Af en toe kun je deze zelf verhelpen, maar heb je een groot probleem, dan zijn wij er voor je.

Een stookolieketel moet jaarlijks nagezien worden. Een gasketel moet tweejaarlijks nagekeken worden.