Centrale verwarming

Waar je ook in woont in Vlaanderen en ongeacht je type ketel en merk: wij zorgen voor het onderhoud van je centrale verwarming. We zijn thuis in de verschillende merken en systemen en staan garant voor een vakkundig onderhoud.

Problemen met je centrale verwarming? Een onderhoud nodig, nieuwe radiatoren of een compleet nieuwe verwarmingsinstallatie? Dan kun je rekenen op Loodgieter sanitair. Al jaren zijn we thuis in centrale verwarming en zorgen we voor vakwerk. Ons team aan experts kennen de verschillende mogelijkheden op hun duimpje.

Onderhoud van je centrale verwarming

Waar je ook in woont in Vlaanderen en ongeacht je type ketel en merk: wij zorgen voor het onderhoud van je centrale verwarming. We zijn thuis in de verschillende merken en systemen en staan garant voor een vakkundig onderhoud. Weet trouwens dat het verplicht is om uw cv-ketel en mazoutketel te laten onderhouden. Wij zorgen niet enkel voor een betaalbaar onderhoud van je centrale verwarming, we geven je ook een attest. Zo ben je wettelijk perfect in orde en ben je zeker van een optimaal werkende verwarming.

Kiezen voor Loodgieter sanitair is …

Ga je met ons in zee, dan kun je rekenen op een vakkundige en snelle service. Voor dringende gevallen kun je zelfs beroep doen op onze 24/7-service. Wij garanderen een vlekkeloze plaatsing en ook het onderhoud van je cv-installatie is bij ons in goede handen. Wij hebben heel wat techniekers op de baan en kunnen dan ook een snelle ingreep garanderen. Bij Loodgieter sanitair kennen we alle merken, maar werken we zelf enkel met kwalitatieve materialen. Wil je een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie, dan staan we je met raad en daad bij en kun je rekenen op merken van topkwaliteit. Zo kunnen we een lange levensduur van je centrale verwarming garanderen. Reken verder op transparante en messcherpe prijzen. Bij ons geen verborgen kosten, maar afspraken die worden nagekomen.

Werken met garantie

Op al onze werken aan je centrale verwarming geniet je van garantie. Wij zijn zeker van onze vakmensen en ontzorgen je dan ook volledig. De voorbije jaren hebben we al tientallen cv-ketels geplaatst en qua onderhoud staat de teller al op vele honderden. Wij genieten een uitstekende reputatie en dat willen we ook in de toekomst zo houden. Bekijk dus gerust onze reviews, onze tevreden klanten vormen de beste publiciteit voor onze werking aan centrale verwarming.

Meer dan enkel centrale verwarming

Centrale verwarming, boilers en cv-ketels mogen dan een belangrijke pijler van onze dienstverlening zijn, we doen meer. Ook voor het reparen van lekken en sanitair ben je bij ons aan het juiste adres. Als loodgieters zorgen we voor complete oplossingen op dit vlak. Met plezier komen we bij je langs en zorgen we voor een snelle installatie of herstelling. Ook hier kun je dag en nacht bij ons terecht voor spoedklussen.

Een vrijblijvende offerte?

Voor dringende opdrachten kan je ons bellen. Wij bezorgen je steeds een prijsindicatie voor we de werken aan je centrale verwarming starten. Wil je liever een vrijblijvende offerte op maat? Die bezorgen we je snel.

Man in witte hemd probeert te bellen

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Je kan bij ons terecht voor het installeren van nieuwe centrale verwarming, maar net zo goed staan we in voor het onderhoud van cv-ketels van alle merken. We scholen ons regelmatig bij en houden je centrale verwarming in topconditie.

We kunnen geen vaste prijs op het onderhoud van centrale verwarming plaatsen. De omstandigheden zijn steeds anders. Voor we aan de werken beginnen geven we wel een prijsindicatie. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bij Loodgieter sanitair staan we garant voor vakwerk. Wij geven dan ook garantie op ons werk en ook alle toestellen zijn voorzien van de garantie van de leverancier.