Verstopping afvoer

Ontstoppen van verstopte afvoer – Snel en vakkundig opgelost door Loodgieter Sanitair Zit je met een verstopping in de afvoer? Dan moet je je afvoer laten ontstoppen. Een verstopte afvoer zorgt niet enkel voor hinder omdat het water niet meer weg kan, het kan ook tot waterschade leiden als je het niet aanpakt. Een verstopte […]

Ontstoppen van verstopte afvoer – Snel en vakkundig opgelost door Loodgieter Sanitair

Zit je met een verstopping in de afvoer? Dan moet je je afvoer laten ontstoppen. Een verstopte afvoer zorgt niet enkel voor hinder omdat het water niet meer weg kan, het kan ook tot waterschade leiden als je het niet aanpakt. Een verstopte afvoer kan op meerdere plekken in huis voorkomen. Bij loodgieter sanitair pakken we je verstopping in de afvoer snel en vakkundig aan. Wij maken je afvoer professioneel weer vrij, waardoor je deze weer vlot kunt gebruiken.

Specialist in het ontstoppen van de afvoer

Wij worden dagelijks geconfronteerd met verstopte afvoeren. Onze getrainde specialisten beginnen met het lokaliseren van de verstopping om deze vervolgens snel en betaalbaar uit de weg te ruimen. Een verstopping van de afvoer is hinderlijk, maar kan meestal snel opgelost worden. Is er een structureel probleem, dan geven we dit aan en kunnen we dit ook voor je aanpakken. Wij houden niet van half werk en gaan bij voorkeur voor een complete oplossing, zodat toekomstige problemen voorkomen worden. Met onze kennis van het ontstoppen van afvoeren is dit een koud kunstje.

Doortastende service

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven bij het ontstoppen van de afvoer. Een afvoer krijgt soms heel wat te verduren en wij maken deze weer vrij. Daarbij werken we met professioneel materiaal en investeren we ook in kwalitatieve hulpmiddelen en vervangstukken. Wij zijn actief in gans Vlaanderen met onze ontstoppingswerken en kunnen steeds snel schakelen. Wij hebben meerdere teams van vakmensen op de baan. Deze toppers leiden we geregeld bijkomend op en ze hebben dan ook de nieuwste technieken onder de knie.

Ook voor dringende gevallen

Een verstopping in de afvoer komt altijd ongelegen. Bij Loodgieter sanitair beschikken we al sinds onze start over een 24/7-permanentie. Concreet wil dit zeggen dat we dag en nacht bereikbaar zijn. In de meeste gevallen zijn we binnen de 4 uur ter plaatse om jouw verstopping op te lossen. Zit je dus met een groot probleem, aarzel dan niet ons te bellen.

Laat het over aan de professional

Wij raden het af om zelf je afvoer te proberen ontstoppen. Vaak worden daarbij chemische middelen ingezet die meer kwaad dan goed doen. Zelf werken we niet met chemische producten en maken we je afvoer op een onschadelijke en duurzame manier weer vrij. Wij hebben alle nodige materiaal om jouw afvoer op een professionele manier te ontstoppen. Het merendeel van de particulieren heeft dit niet, waardoor er vaak problemen kunnen ontstaan.

Kiezen voor zekerheid

Doe je beroep op Loodgieter sanitair, dan doe je beroep op een specialist. Al onze werkzaamheden zijn voorzien van garantie en wij laten steeds alles netjes achter. Reken op correcte prijzen en duidelijke afspraken. Wij genieten een uitstekende reputatie en willen dat zo houden. Contacteer ons en wij garanderen een ontstopte afvoer in geen tijd.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Wij hebben geen vast budget. Alles hangt af van de moeilijkheid van de werken. Voor we de werken aanvatten kunnen we je wel een richtbudget geven.

Er kunnen heel wat redenen aan de basis liggen van een verstopte afvoer. Denk maar aan samengeklite haren, een papierprop, etensresten, … maar ook meer fundamentele problemen zijn mogelijk. Wij detecteren het probleem en lossen het op.

Dit kan, maar we raden het af. In heel wat gevallen doet dit meer kwaad dan goed en wordt het probleem niet fundamenteel aangepakt. Wij raden bij een verstopping aan, altijd beroep te doen op een specialist.