Rioleringswerken

Werken aan je riool kunnen een zware klus vormen. Maar niet voor Loodgieter sanitair. Als ervaren loodgieter hebben we heel wat ervaring met rioleringswerken en hebben we alle mogelijke materiaal in huis om deze werken uit te voeren. Heb je problemen met je riool, dan kunnen we je ongetwijfeld helpen. Voor dringende problemen en verstoppingen […]

Beerput leiding

Werken aan je riool kunnen een zware klus vormen. Maar niet voor Loodgieter sanitair. Als ervaren loodgieter hebben we heel wat ervaring met rioleringswerken en hebben we alle mogelijke materiaal in huis om deze werken uit te voeren. Heb je problemen met je riool, dan kunnen we je ongetwijfeld helpen. Voor dringende problemen en verstoppingen van je riool, hebben we zelfs een 24/7-service.

Problemen met je riool

Gelijk waar in België je geconfronteerd wordt met problemen met je riool, wij zijn al onderweg. Onze ervaren medewerkers leggen in geen tijd de problemen bloot en zorgen voor een vakkundige oplossing. Rioleringswerken hebben voor ons geen geheimen meer en de voorbije jaren hebben we al honderden gezinnen geholpen met hun problemen met hun riool.

Wij zorgen voor vakkundige rioleringswerken met garantie en uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Wij ontzorgen je volledig en adviseren je op maat. Ook wanneer er verzekeringen aan te pas komen, kunnen we je de nodige raad geven.

Thuis in alle rioleringswerken

Van het installeren van een nieuwe riool tot fundamentele aanpassingen, herstellingen en meer … reken maar op ons. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op onze diensten en mogen op dezelfde professionele service rekenen.

Weet dat goed werkende riolen noodzakelijk zijn voor een goede toe- en afvoer van water. Goed werkende rioleringsbuizen voorkomen verstoppingen en zorgen ervoor dat je sanitair altijd optimaal gebruikt kan worden. Beschadigingen aan het rioolnetwerk kunnen steeds voorkomen. Wil je weten waar de problemen zich situeren en deze problemen met je riool fundamenteel oplossen? Dan staan wij voor je klaar. Met onze moderne apparatuur en camera- en geurdetectie, sporen we de problemen op, zodat we deze grondig kunnen oplossen. In het merendeel van de gevallen kunnen we de oorzaak snel achterhalen en de nodige rioleringswerken uitvoeren.

Wij denken mee met jou

Rioleringswerken uitvoeren is één ding, maar we gaan verder. Een kapotte riool kan heel wat schade en kosten opleveren. Vaak worden deze kosten gedekt door je brandverzekering. Wij helpen je bij het opmaken van het dossier en kunnen je adviseren. Op die manier kun je vaak een groot stuk van de gemaakte kosten recupereren.

Ontzorgen van A tot Z

Wij zorgen voor vakwerk zodat je riool er weer jaren tegen kan. Wij staan je gedurende de hele reparatie met raad en daad bij. Ook achteraf zijn we vlot bereikbaar voor al je vragen. Wij hanteren bovendien heldere prijzen en maken duidelijke afspraken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. NIet voor niets zijn onze bestaande klanten onze beste ambassadeurs.

Spoedhersteldienst

Een dringende herstelling of een groot probleem? Wij beschikken over een 24/7-spoeddienst die altijd bereikbaar is. Zit je dus met een dringend probleem, dan kun je ons dag en nacht bellen. Wij sturen de dichtstbijzijnde loodgieter meteen naar je toe.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Tijdens een camera-inspectie brengen we een kleine camera in je riolering aan. Zo kunnen we de oorzaak van het probleem met je riool achterhalen. Ook breuken in de leidingen kunnen we zo opsporen. De rioolcamera heeft een waterdichte camerakop en is bevestigd aan een oprolbare draad. Met dit toestel kunnen we de binnenkant van je leidingen bekijken.

Een herstelling is vaak nodig wanneer je last hebt van rioolgeur, vochtplekken, een trager werkende afvoer, … Al deze tekenen kunnen wijzen op een rioolbreuk. Door middel van een camera-inspectie kunnen we het probleem detecteren. Vervolgens kunnen we de nodige rioleringswerken uitvoeren.

Een vaste prijs kunnen we niet kleven op onze rioleringswerken. Er zijn te veel factoren die de prijs kunnen beïnvloeden. De kosten kunnen aardig oplopen, maar vaak kan er beroep worden gedaan op de verzekeringen. Voor de werkzaamheden van start gaan kunnen we je wel een heel correcte prijsindicatie geven.