Sanitaire installaties

Nieuw sanitair? Dat maakt een wereld van verschil. Bij Loodgieter sanitair staan we in voor alle sanitaire installaties, klein en groot.

Kwaliteitsvolle installatie van nieuw sanitair

Nieuw sanitair? Dat maakt een wereld van verschil. Bij Loodgieter sanitair staan we in voor alle sanitaire installaties, klein en groot. Van het plaatsen van een nieuwe douche tot een volledige badkamerrenovatie van A tot Z: reken maar op ons. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie en kwalitatieve toestellen op maat en naar uw smaak.

Zowel nieuwbouw als renovaties

Zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties kun je beroep doen op onze ervaren vakmensen. Wij hanteren de nieuwste technieken en kunnen zeer voordelig alle mogelijke sanitaire toestellen aankopen. Daarbij staan steeds jouw wensen centraal. Met plezier denken we mee over welke sanitaire toestellen perfect in jouw nieuwe badkamer passen. Wij zorgen in geen tijd voor een complete make-over van jouw badkamer. Van klassiek tot strak en modern, elke stijl is mogelijk en daarbij houden we steeds rekening met jouw budget. Een complete badkamerrenovatie en een nieuwe sanitaire installaties hoeft helemaal niet peperduur te zijn.

Toonaangevende leveranciers

Voor alle sanitaire installaties werken we samen met toonaangevende leveranciers. Als loodgieter genieten we van zeer goede voorwaarden die we met plezier doorgeven aan jou. Wij kiezen bewust voor kwaliteit zodat we een sanitaire installatie kunnen garanderen die jaren meegaat. Op alle sanitaire toestellen wordt een uitgebreide garantie voorzien.

Ook de leidingen in goede handen

De sanitaire toestellen is één ding, maar bij Loodgieter sanitair gaan we een stuk verder. Wij voorzien ook alle leidingen en dit conform de regels van de kunst. Daarbij houden we uiteraard rekening met de wetgeving. Onze ervaren monteurs en loodgieters hebben al tientallen projecten op maat achter de kiezen en staan garant voor vakwerk.

Steeds een uitgewerkt voorstel op maat

Bij Loodgieter sanitair geen half werk, maar steeds een volledig uitgewerkt voorstel, inclusief timing en glasheldere budgetten. Wij hebben een oplossing voor elk budget en elke smaak. Reken op transparante prijzen en deadlines die worden nagekomen. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Wij staan garant voor een open en eerlijke communicatie en blijven ook tijdens de werken bereikbaar.

Bij ons kun je terecht voor je volledige totaalrenovatie, maar net zo goed voor het plaatsen van een toilet, wc, douche, bad, … De keuze is enorm en we helpen je graag mee weloverwogen en budgettair interessante keuzes te maken.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wens je een nieuwe badkamer, je badkamer te laten renoveren of wil je een aantal sanitaire toestellen vervangen? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen voor een uitgewerkt voorstel op maat van jouw wensen, rekening houdend met je geprefereerde stijl en budget.

Man in witte hemd probeert te bellen

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Wij kunnen complete badkamerrenovaties van a tot z aan, maar je kunt net zo goed bij ons terecht voor het vervangen of het plaatsen van sanitaire toestellen. Wil je bijvoorbeeld je bad vervangen door een inloopdouche, dan is dit perfect mogelijk. Wij hebben alle mogelijke kennis in huis om alle sanitaire werken uit te voeren.

Reken voor een totaalrenovatie van een badkamer op 14 werkdagen. Kleine badkamers kunnen sneller afgewerkt worden. Wij breken jouw oude badkamer af, installeren een compleet nieuwe badkamer en zorgen voor de opkuis achteraf. Binnen de 14 werkdagen geniet jij van een compleet nieuwe badkamer.

Bij Loodgieter sanitair kiezen we bewust voor kwalitatieve partners. Wij werken met toonaangevende leveranciers met een enorme keuze aan sanitair materiaal.