Lekkage

Een lekkage in huis? Dan grijp je maar beter snel in. Een lek kan voor heel wat schade zorgen als je het lek niet snel herstelt.

Loodgieter sanitair: Herstel snel je lekkage!

Een lekkage in huis? Dan grijp je maar beter snel in. Een lek kan voor heel wat schade zorgen als je het lek niet snel herstelt. Vocht vormt een groot probleem en water heeft een negatieve invloed op heel wat materialen. Zit je met een lekkage dan kun je terecht bij Loodgieter sanitair. Wij hebben heel wat ervaring met het herstellen van lekkages en dit in gans België. Wij werken snel, vakkundig en tegen zeer correcte prijzen. Op onze dienstverlening kun je rekenen.

Alle lekken herstellen we

Of het nu om een lekkage aan de gootsteen, het toilet of ergens in je riool gaat: wij lossen het op. We detecteren het lek met onze professionele apparatuur en herstellen het. Onze ervaren medewerkers zijn uitgerust met het beste materiaal om jouw lekkage op te sporen. Wij werken met camera’s, maar ook andere apparatuur is voorhanden. Zo ontdekken we waar het lek zich bevindt en kunnen we het probleem oplossen.

Niet zelf herstellen

Hoewel simpele lekken misschien door jezelf opgelost kunnen worden, raden we dit af. Als professionals zorgen we voor een permanente oplossing. Wij raden ook af om met chemische producten te werken. Vaak doet dit meer kwaad dan goed. Zit je met een lekkage dan zijn wij als professionals perfect geplaatst om het lek te dichten. Wij gebruiken de juiste materialen en hebben heel wat expertise. Contacteer ons bij een lekkage zo snel mogelijk. Hoe sneller we je lek kunnen dichten, hoe minder nevenschade.

24/7 bereikbaar

Bij Loodgieter sanitair zijn we 24/7 bereikbaar. Wij beschikken steeds over een permanentie, waardoor we ook ‘s nachts snel een loodgieter ter plaatse kunnen sturen. Wij weten hoe belangrijk is om snel te schakelen bij een lek, dus proberen we zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Ook tijdens de permanentie houden we de wachttijden tot een minimum. Een lek herstellen kan meestal perfect tijdens de permanentie, maar moest dit niet lukken, dan zorgen we voor een tijdelijke oplossing. Achteraf komen we dan terug om voor een permanente oplossing te zorgen voor jouw probleem.

Duidelijke afspraken, heldere prijzen

Een lekkage is lastig, maar geen mysterie. Bij Loodgieter sanitair communiceren we helder en transparant over de mogelijke oplossingen. Bij ons geen geheimen, maar correcte informatie en duidelijke afspraken. Voor we het lek repareren heb je van ons een duidelijke prijsindicatie gekregen. Wij hanteren zeer correcte prijzen voor onze werkzaamheden en bij ons kom je nooit voor verrassingen te staan. Klanttevredenheid dragen we hoog in het vaandel en we streven steeds naar de best mogelijke oplossing.

Klanten als ambassadeurs

In gans België beschikken we over heel wat tevreden klanten. We hebben al honderden klanten geholpen met een lekkage. Zij vormen dan ook onze belangrijkste ambassadeurs. Wij streven steeds naar een optimale tevredenheid en werken aan oplossingen op de lange termijn. Weet dat we op elke herstelling van een lekkage ook garantie geven. Hierdoor kun je steeds op beide oren slapen.

Frequently Asked Questions (FAQ)

In deze rubriek beantwoorden we de meest gestelde vragen. Een andere vraag? Stuur ons een mailtje en we antwoorden snel!

Er zijn verschillende manieren om een lek op te sporen. Dit kan met een camera, een ultrasoon, traceergas, … Afhankelijk van de complexiteit kiezen we tussen de verschillende manieren van detecteren. Wij vinden elk lek en zorgen voor een permanente herstelling van je lekkage.

Wij kunnen een lekkage opsporen zonder schade. Wij gaan omzichtig te werk en zorgen ervoor dat we niets beschadigen. Ook na de werkzaamheden laten we alles netjes achter.

Er is geen vaste standaardprijs voor het herstellen van een lekkage. Wij sporen het lek op en voor we aan de werkzaamheden beginnen, kunnen we een prijsindicatie geven. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de werken.